Winkel

Onze brocante winkel is een oude schuur uit 1704 die we omgebouwd hebben. Door middel van een trap bereik je ook onze bovenverdieping  en kun je naar hartenlust snuffelen naar allerlei antiek, keramiek en vintage accessoires. Onze oude woonaccessoires zijn een lust voor iedere brocante liefhebber.

Openingstijden

De winkel van de Brocante tuin is elke vrijdag geopend van 14: 00uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak te komen snuffelen.

Wat is eigenlijk brocante?

Brocante betekend letterlijk handel in oudheden. We zijn dagelijks op zoek naar oude, doorleefde, gebruikte en afgebladderde stukken antiek met ieder een eigen verhaal. 

Keramiek en cadeau artikelen

Naast Brocante hebben we onze winkel nog verder uitgebreid met een leuke collectie cadeau artikelen. Zo verkopen we ook de echte Franse tafelkleden uit de Provence en heerlijk geurende zeep uit dezelfde streek.

We behandelen de vintage stukken met grote zorg, liefde en aandacht en knappen ze op. Daarna krijgen ze een mooie plaats in onze schuurwinkel. Hier wachten ze tot hun liefhebber van brocante ze komen halen.

Wekelijks komen er nieuwe artikelen bij.  Sfeerlichten, beelden en diverse schalen van handgemaakte keramiek hebben ook een plaats in onze winkel en zijn ook uitermate geschikt om je interieur mee te stylen of cadeau te geven.